Aluskatteet

 • Delta Vent N

  DELTA Vent N –aluskate läpäisee vesihöyrynpaineen, pitäen rakenteen kuivana. DELTA Vent N -aluskatteen kolmikerroksinen rakenne koostuu PP -kalvosta sekä siihen kiinnitetyistä suojaavista kuitukangaskerroksista. Kuitukankaat suojaavat hengittävää kalvoa tuotetta asennettaessa rakennusvaiheen kolhuilta ja iän tuomilta rasituksilta.

  Rakenteensa ja materiaaliensa ansiosta DELTA Vent N -aluskate on kestävä ja hengittävä, sallien sisäilman ylimääräisen kosteuden poistua turvallisesti rakenteista. DELTA Vent N -aluskate on miellyttävä asentaa ja sen harmaa mattapinta on heijastamaton.

  Rullakoko 1,5 x 50 m 

  Lisätietoja: www.doerken.de

  Aluskatteet
 • LEKU-kondenssialuskate

  LEKU –kondenssialuskatteella saavutetaan pitkäikäinen suoja yläpohjan kosteutta vastaan. Aluskate kestää Suomen ilmaston vaativat olosuhteet. Se on valmistettu polyeteenistä, jolla saavutetaan hyvä vetolujuus ja mekaaninen kestävyys. Aluskatteen alapinnassa on kosteutta imevä nukkapintainen kuitukangas, joka estää kosteuden/kondenssiveden valumisen eristeisiin tai rakenteisiin.

  LEKU – kondenssialuskate on tarkoitettu käytettäväksi tuulettuvissa yläpohjarakenteissa, harjakattojen alusmateriaalina.

  Rullakoko 1,5 x 40 m

  VTT testiraportti: VTT-S-04934-14

  Aluskatteet