Knauf talotekniikan eristeet

 • Knauf talotekniikan eristeet

  Knauf Insulation tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat paikallisiin rakennusmenetelmiin sekä hyväksi havaittuja ratkaisuja, joilla saavutetaan rakennuksiin mukavuutta ja energiatehokkuutta.

  Knauf talotekniikan eristeet (3,34 megatavua)
  Knauf talotekniikan eristeet Knauf talotekniikan eristeet
 • Eristyskourut

  HPS 035 AluR -eristyskouru on tarkoitettu talotekniikan lämpö-, palo-, hikoilu- ja viemäriputkieristyksiin.

  Kivivillasta valmistetut eristyskourut ovat palamatonta materiaalia ja ne sopivat myös korkeisiin lämpötiloihin. Tuotteen ominaisuudet on varmistettu valmistamalla tuotteet viimeisimpiä tuotantomenetelmiä käyttäen ja täyttäen tiukimmatkin tuotantotoleranssit. Eristeellä on myös hyvät äänieristysominaisuudet.

  Tuotteessa on alumiinilaminaattipinta ja se on varustettu teippisulkimella. HPS 035 AluR -eristyskourussa on alhainen lämmönjohtavuus ja se on erittäin mittatarkka.

  HPS 035 AluR -kouru on tuotettu lisäämättä silikoniöljyä.

  Paloluokka: A2L-s1, d0 DO≤ 300mm, A2-s1, d0 DO > 300mm

  dop_hps_035_alur.pdf (112,81 kilotavua)
  Knauf talotekniikan eristeet Knauf talotekniikan eristeet
 • Kivivillaverkkomatot

  WM 640 ALU GG -kivivillaverkkomatto soveltuu erinomaisesti ilmastointikanavien palo-, ääni- ja lämpöeristeeksi.

  Kivivillamatto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla ja päällystetty alumiinilaminaatilla.

  WM 640 ALU GG -verkkomatossa on IV-kanavien palo-eristykseen korkean tason paloeristysominaisuudet. Maton leveys on 900 mm ja alumiinilaminaatti on hieman mattoa leveämpi, mikä helpottaa asennusta ja kiinnitystä.

  Pehmeytensä ansiosta kivivillaverkkomatto on helppo asentaa.

  WM 640 ALU GG -kivivillaverkkomatto on tuotettu lisäämättä silikoniöljyä.

  Paloluokka: A1

  HUOM! WM 640 ALU GG -kivivillaverkkomaton nimi muuttuu. Muutos on pelkästään tuotteen nimen muutos, tekniset ominaisuudet pysyvät samoina. Tuotetta markkinoidaan jatkossa nimellä: Fire-teK WM 908 GGA. (01.08.2017)

  dop_wm_640_alu_gg.pdf (182,35 kilotavua) VTT 11669-16 VM 640 Alu GG suomeksi (378,21 kilotavua) VTT 11669-16 VM 640 Alu GG englanniksi (2,67 megatavua) VTT 11669-16 Fire-teK WM 908 GGA suomeksi (402,29 kilotavua) VTT 11669-16 Fire-teK WM 908 GGA englanniksi (360,65 kilotavua)
  Knauf talotekniikan eristeet
 • Kivivillat

  ISP 680 kivivillaeriste on pääosin tarkoitettu teollisuuden käyttöön esim. kemikaalitehtaille, tuotantolaitoksiin, telakkateollisuudelle, kaukolämmitysjärjestelmiin ja -putkiin.

  ISP 680 on 1200 mm pitkä kivivillaeriste, jonka sivulla on putken mittainen leikkaus. Leikkaus on hieman sisäänpäin, jotta asennus on helpompaa. Tuote on palamaton ja erittäin mittatarkka.

  IPS 680 -kivivillaeriste on tuotettu lisäämättä silikoniöljyä.

  Paloluokka: A1L

  Knauf talotekniikan eristeet
 • Lamellimatot

  LMH AluR -lamellimattoa suositellaan lämpö- ja paloeris-tykseen teknisille laitteille kuten putkijärjestelmille, säiliöille, lämmönvaraajille sekä suorakaiteen tai pyöreän muotoisten LVI-kanavien lämpöeristeeksi.

  LMH AluR -lamellimatto on palamatonta mineraalivillaa ja se on varustettu repeämisen kestävällä lasikuituvahvisteisella alumiinifoliolla.

  Mineraalivillakuidut ovat rullassa pystysuorassa, mikä varmistaa hyvän puristuslujuuden ja säilyttää samalla joustavuuden ja helpottaa käsittelyä.

  LMH AluR -lamellimatto on tuotettu lisäämättä silikoniöljyä.

  Paloluokka: A1

  dop_lamellimatto_lmh_alur.pdf (109,51 kilotavua)
  Knauf talotekniikan eristeet
 • ECOSE Technology

  Knauf Insulation on kehittänyt innovatiivisen sideaineen, jota nyt käytetään myös teknisissä eristeissä.

  Sideaine on peräisin luonnon omista raaka-aineista eikä siihen lisätä tuotantoprosessissa formaldehydiä. Tuotteet, jotka on valmistettu ECOSE Technology -menetelmällä eivät sisällä myöskään phenoleja eivätkä akryylejä eivätkä valkaisu- tai väriaineita.

  ECOSE Technology -menetelmällä valmistetut tuotteet ovat hyviä lämmöneristeitä ja käyttäjälleen turvallisia. Tuotteet täyttävät kaikki vaadittavat Euroopassa käytettävät standardit.

  Knauf talotekniikan eristeet Knauf talotekniikan eristeet