CEDO WC-istuinkannet

 • Rio Beach

  CEDO Rio Beach -istuinkannen materiaali on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Thermoplast polypropyleeni.

  Istuinkansi on yleismallinen ja se soveltuu useimpiin wc-istuimiin. Kannessa on nopea ja helppo asennus FastFix®-saranoin.

  Väri: valkoinen
  Takuu: 2 vuotta

  CEDO WC-istuinkannet
 • Lido Beach softclose

  Cedo Lido Beach -istuinkansi on valmistettu erittäin kestävästä ja hygieenisestä Duroplast-muovista, joka näyttää ja tuntuu posliinilta. Nopea ja helppo asennus FastFix® -saranoin, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  SoftClose® -mekanismi laskee istuinkannen hitaasti ja äänettömästi. Kannen TakeOff® -mekanismi tekee siivouksesta helppoa; kannen irrottamiseen ei tarvita mitään työkaluja, kansi vain vedetään pois siivouksen ajaksi ja painetaan sitten takaisin paikoilleen. Kansi on yleismallinen, se soveltuu useimpiin wc-istuimiin, etenkin Gustavsberg Nordic ja Nautic malleihin sekä IDO Seven D –malliin. ExCenter – säädettävä keskityssarana takaa tukevan kiinnityksen.

  Väri: valkoinen
  Takuu: 2 vuotta.

   

  CEDO WC-istuinkannet
 • Slim softclose

  Cedo Slim -istuinkansi on on matala malliltaa ja se on valmistettu erittäin kestävästä ja hygieenisestä Duroplast-muovista, joka näyttää ja tuntuu posliinilta. Nopea ja helppo asennus FastFix® -saranoin, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  SoftClose® -mekanismi laskee istuinkannen hitaasti ja äänettömästi. Kannen TakeOff® -mekanismi tekee siivouksesta helppoa; kannen irrottamiseen ei tarvita mitään työkaluja, kansi vain vedetään pois siivouksen ajaksi ja painetaan sitten takaisin paikoilleen. Kansi on yleismallinen, se soveltuu useimpiin wc-istuimiin. ExCenter – säädettävä keskityssarana takaa tukevan kiinnityksen.

  Väri: valkoinen
  Takuu: 2 vuotta

  CEDO WC-istuinkannet