Suihkuverhot

 • Tekstiiliverhot

  Spirellan tekstiiliverhoissa on laaja väri- ja kuvavalikoima ja ne ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Saatavilla on suihkuverhoja tyylikkäistä yksivärisistä fotorealistisiin eläinkuviin. Spirella panostaa tuotekehitykseen ja seuraa alan väri- ja muototrendejä, joten uusia kuoseja luodaan joka vuosi.

  Kaikki tekstiilisuihkuverhot voi konepestä hellävaraisella 40o pesuohjelmalla. Spirellan tekstiilisuihkuverhojen materiaali on helppohoitoista 100% polyesteriä.

  Spirellan suihkuverhoilla ja muilla kylpyhuonetuotteilla voi jokainen muuttaa oman kylpyhuoneensa persoonalliseksi hyvinvoinnin keitaaksi!

  Kuvissa tekstiilisuihkuverhot Formantera ja Zebra

  Suihkuverhot Suihkuverhot
 • Muoviset suihkuverhot

  Spirellan muovisissa suihkuverhoissa on paljon erilaisia malleja. Muoviset suihkuverhot voivat olla myös kokonaan tai osittain läpinäkyviä, jolloin verhossa oleva kuva korostuu erityisen hyvin.

  Spirellan muovisten suihkuverhojen valmistusmateriaalit ovat pvc-, peva-, tai eva-muovi. Peva- ja eva-muoveista tehdyt suihkuverhot eivät sisällä ftalaatteja, orgaanisia tinayhdisteitä tai vinyylikloridia.

  Muovisten suihkuverhojen hoito-ohjeet vaihtelevat materiaalin mukaan. Osan suihkuverhoista voi konepestä hellävaraisella 40o pesuohjelmalla, mutta osa on käsinpestäviä.

  Kuvissa muoviset suihkuverhot Hugo ja Cities

  Suihkuverhot Suihkuverhot
 • Suihkuverhotangot ja -renkaat

  Spirellalla on kattava valikoima niin suihkuverhotankoja kuin suihkuverhorenkaitakin.

  Suihkuverhotankojen ja -renkaiden värivaihtoehdot ovat metalli ja valkoinen. Tankojen materiaalivaihtoehtoja ovat kromi, alumiini ja ruostumaton teräs.

  Saatavilla on kiinteämittaisia ja säädettäviä suihkuverhotankoja, joten oikean kokonen tanko löytyy jokaiseen kotiin.

  Kuvassa suihkuverhotanko Magic ja suihkuverhorengas C-Minor

  Suihkuverhot