Suihkutilat

 • Macro suihkutilat

  Macro -suihkutilat ovat ruotsalaisia laatutuotteita. Kolmen vuosikymmenen aikana Macro on kasvanut Pohjoismaiden markkinajohtajaksi ja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin.

  Macrolla tarjoamme myös räätälöityjä suihkuratkaisuja, yhdistellen ja rakennellen sinun toiveidesi mukaan.

  Macron laajaan valikoimaan pääset tutustumaan sivuilla www.macro.se ja alla olevista esitteistä. Katso myös kuvagalleria: www.macro.se/inspirationsbilder ja videoita Macron tuotteista: www.macro.se/film

  Macro Design 2018 (26,45 megatavua) Macro suihkutilat RT-kortti (1,36 megatavua)
  Suihkutilat Suihkutilat
 • Suihkunurkat

  Skagen-suihkunurkat ovat suosituimmat Macron suhkunurkista. Suihkunurkkaa on saatavana pyöreänä, suorana, U-mallisena ja J-mallisena. Yhdistelemällä erilaisia osia saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

  Valikoimissa ovat myös ylelliset Skagenlux -suihkunurkat, jossa on seinään asennettavat lasikiinnikkeet sekä uutuutena Fjord Semi -suihkunurkat.

  Macrolla tarjoamme myös räätälöityjä suihkuratkaisuja, yhdistellen ja rakennellen sinun toiveidesi mukaan.

  Kuvassa suihkunurkka Skagen U

  Suihkutilat
 • Suihkukaapit

  Uudet Fjord-suihkukaapit ovat nyt entistä tyylikkäämpiä ja nopeampia kasata. Tarvitset vain muutaman ruuvikiinnityksen ja seinät "napsautetaan" paikoilleen. Kapeampi hyllypilari antaa lisää tilaa ja integroitu pohjaventtiili on sijoitettu kätevästi altaan takakulmaan.

  Macro-suihkukaappimallisto on yksi markkinoiden laajimmista. Fjord-malliston lisäksi saatavilla Basic-mallisto ja ylellinen Box-designmallisto.

  Kuvassa suihkukaappi Fjord Lux Semi

  Suihkutilat
 • Suihkuseinät ja ovet

  Hyvällä suunnittelulla saadaan pienestäkin kylpyhuoneesta toimiva. Pieniin kylpyhuoneisiin löytyy valikoimastamme esimerkiksi kääntöovia, joissa on seinäprofiili tai seinään kiinnitettävät lasikiinnikkeet, sekä erilaisia kiinteitä suihkuseiniä.

  Fjord-liukuseinillä voidaan suihkutila erottaa kätevästi muusta tilasta.

  Kuvassa suihkuseinä Skagen pyöreä

  Suihkutilat
 • Tarvikkeet ja varaosat

  Kätevä Skagen Rack -tarvikehylly on saavuttanut suurta suosiota. Skagen Rack -tarvikehyllyssä on valkoiseksi huurrettu ovi, jonka takana suihkutarvikkeet säilyvät hyvin suojassa. Rack -tarvikehylly voidaan asentaa profiiliin tai vapaasti kulmaan seinään kiinni. Hyllykkö on käännettävä ja sijoitettavissa oikealle tai vasemmalle puolelle.

  Kauttamme on saatavilla myös varaosat Macron suihkutilojen sekä uusiin että vanhoihin malleihin. Macron varaosapalvelusta löytyy osat jopa 25 vuotta vanhoihin Macro-suihkukaappeihin.

  Kuvassa ja videossa tarvikehylly Skagen Rack

   

  Suihkutilat