Aluskatteet

 • Delta Vent N

  DELTA Vent N –aluskate läpäisee vesihöyrynpaineen, pitäen rakenteen kuivana. DELTA Vent N -aluskatteen kolmikerroksinen rakenne koostuu PP -kalvosta sekä siihen kiinnitetyistä suojaavista kuitukangaskerroksista. Kuitukankaat suojaavat hengittävää kalvoa tuotetta asennettaessa rakennusvaiheen kolhuilta ja iän tuomilta rasituksilta.

  Rakenteensa ja materiaaliensa ansiosta DELTA Vent N -aluskate on kestävä ja hengittävä, sallien sisäilman ylimääräisen kosteuden poistua turvallisesti rakenteista. DELTA Vent N -aluskate on miellyttävä asentaa ja sen harmaa mattapinta on heijastamaton.

  Rullakoko 1,5 x 50 m 

  Lisätietoja: www.doerken.de

  Aluskatteet
 • LEKU-kondenssialuskate

  LEKU –kondenssialuskatteella saavutetaan pitkäikäinen suoja yläpohjan kosteutta vastaan. Aluskate kestää Suomen ilmaston vaativat olosuhteet. Se on valmistettu polyeteenistä, jolla saavutetaan hyvä vetolujuus ja mekaaninen kestävyys. Aluskatteen alapinnassa on kosteutta imevä nukkapintainen kuitukangas, joka estää kosteuden/kondenssiveden valumisen eristeisiin tai rakenteisiin.

  LEKU – kondenssialuskate on tarkoitettu käytettäväksi tuulettuvissa yläpohjarakenteissa, harjakattojen alusmateriaalina.

  Rullakoko 1,5 x 40 m

  VTT testiraportti: VTT-S-04934-14

  Aluskatteet
 • Viking aluskatteet

  Viking Protect aluskate

  Viking Protect -aluskate suojaa kattorakenteita ja yläpohjan eristeitä kosteudelta. Höyrynpaineen läpäisevä aluskate on tarkoitettu suljetuille yläpohjille, jyrkille ja kiinteäalustaisille kattorakenteille. Soveltuu sekä kylmiin että lämpimiin kattoratkaisuihin.

  Viking Protect -aluskate on erittäin vahva, perustuen monikerrosrakenteeseen, jota vahvistaa lujiteverkko. Tuotteella on erittäin korkeat veto- ja repäisylujuudet ja se on askelkestävä. Aluskate on helppo asentaa ja se on veden- ja tuulenpitävä. Asennettava kuivissa olosuhteissa.

  Rullakoko: 1,5 x 50 m
  Repäisylujuus: 390-430 N/50 mm
  Vetolujuus: 523 N/50 mm MD/CD
  Vesitiiviys: W1
  Lämpötilakesto: -30oC
  Standardi: EN 13859-1 & 2:2014

  Viking Protect Plus aluskate

  Viking Protect Plus -aluskatteella on samat ominaisuudet kuin Viking Protect -aluskatteella. Viking Protect Plussassa on lisäksi rullan molemmissa päissä liimateipit.

   

  Aluskatteet