Seinäluukut ja kattoluukut

 • LUX seinä- ja kattoluukku

  LUX-luukku on korkeakiiltoinen valkoinen polystyreeniluukku ja siinä on valkoiseksi pintakäsitelty karmikehys, joka peittää asennusaukon reunan. Huulletun karmikehyksen pitkäsalpalukituksen ja EPDM-kumitiivisteen ansiosta luukku on erittäin tiivis. Luukku on varustettu salpalukolla ja sen eristepaksuus on 50 mm.

  Hyvin eristetty kulkutie kylmiin tiloihin omakoti-, rivitalo- ja vapaa-ajan asuntoihin. 

  RT38958 Ullakkoportaat ja luukut (671,31 kilotavua)
  Seinäluukut ja kattoluukut
 • SAN seinä- ja kattoluukku

  SAN-luukku on puinen luukku, joka on varustettu salpalukolla. Luukussa on puukehikko, jonka molemmin puolin on puolikova rakennekuitulevy. Levyjen välissä on 70 mm paksu polystyreeni-eristelevy. Tuote on valkoisella luukulla.

  Saatavilla myös EI30-paloluokiteltuna, jolloin luukuissa on eristeenä 60 mm mineraalivilla. Luukuissa on EPDM-kumitiiviste. EI-30 luukku on puunvärinen.

   

  Seinäluukut ja kattoluukut
 • LUX PROFFS luukku

  LUX PROFFS -luukku on teräksestä valmistettu ja paloluokan EI60 vaatimukset täyttävä seinäluukku. Luukku ja huullettu karmikehys ovat pohjamaalattua terästä. Luukun molemmilla puolilla on harmaaksi maalattu 1,25 mm teräspelti, jolla on vuorauksen muodostava profiili.

  Eristepaksuus on 50 mm ja tuote on saatavilla tilauksesta mös Abloy-lukolla varustettuna.

  Seinäluukut ja kattoluukut
 • Ullakkoportaan yläluukku

  Ullakkoportaiden yläluukulla saavutetaan pieni U-arvo. Saatavana on kaksi eri versiota, jotka sopivat LEX-, LUX- ja ISO-ullakkoportaisiimme.

  LEX D 70 on energiaa säästävä puinen yläluukku. Se on tiivistyslukolla varustettu vaneriluukku, jossa on sisäpuolinen suljentakahva, valmiiksi asennettu lisäaskelma sekä ovijarru. Luukku on yhteensopiva LEX- ja ISO -malliston kanssa.

  LUX D1020 (kuvassa) on energiaa säästävä polystyreeniluukku. Se sisältää salpalukon, suljentakahvan ja ovijarrun. Mallin eristepaksuus on 50 mm ja luukku puolittaa U-arvon. Luukku on yhteensopiva LUX A1120-A1221 -malliston ullakkoportaiden kanssa.

  Seinäluukut ja kattoluukut