Sokkelilevyt ja salaojamatot

 • Delta sokkelilevyt ja tarvikkeet

  DELTA-tuotteet on kehitetty rakennuskohteisiin, joissa tarvitaan perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristystä sekä kosteuden haihdutusta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet kuten parkkihallit, tunnelit sekä kunnallistekninen rakentaminen. 

  DELTA NB-sokkelilevy:
  - materiaali PE-muovi
  - paineenkesto n. 200 KN/m²
  - lämpötilakesto -30...+80°C
  - väri musta
  - paino 500 g/m²

  Rullakoot:
  1 x 20 m/rll
  2 x 20 m/rll

  Tarvikkeet:

  Delta NB -reunalista, musta 2 m
  20 kpl/pkk

  Delta MS -kiinnitystulppa + naula
  100 kpl/ltk (käytetään harkko perustuksissa sokkelissa)

  Delta MS -kiinnitysproppu 6 mm
  100 kpl/pss (käytetään betoni perustuksissa sokkelissa)

  Lisätietoja: www.doerken.de

  Delta-sovelluksia talon rakenteisiin (7,47 megatavua) Delta NB sokkelilevyn asennus (1,64 megatavua)
  Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot
 • Salaojamatto

  Erittäin vahva ja kestävä DELTA -Terraxx suoja- ja salaojitusjärjestelmä soveltuu luotettavaa salaojitusta vaativiin kohteisiin. Delta Terraxx -salaojitusta voidaan käyttää sekä vertikaalisiin että horisontaalisiin kohteisiin.

  DELTA -Terraxx toimii salaojituksena viherkatoissa, käveltävien sekä autolla ajettavien alueiden alla, laatoitetun tai puukatteisen terassin alustassa sekä sorakattojen pohjustuksena. Horisontaalisia käyttökohteita ovat esimerkiksi kellareiden seinät.

  DELTA Terraxx -suojatekstiili estää salaojituksen tukkeutumisen antaen luotettavan suojan rakenteeseen pyrkivää vettä vastaan. Pystyyn asennettuna se suojaa tehokkaasti seinän eristeitä pitäen rakenteen kuivana. Vahvuutensa ansiosta Terraxxia voidaan käyttää jopa 10 metrin syvyyteen asti vaativissa olosuhteissa.

  Terraxx -salaojitus on erityisen helppo asentaa; rullat kiinnitetään toisiinsa tarrareunan avulla eikä ylimääräisiä työkaluja tarvita. Vahvuutensa ansiosta vertikaalisesti asennettu Terraxx kestää kottikärryn painon paljaaltaan ja pyöräkuormaajan painon peittävän maakerroksen ollessa vähintään 20 cm.

  Rullakoko: 12,5 x 2,4 m

  Delta Terraxx esite (3,48 megatavua)
  Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot Sokkelilevyt ja salaojamatot