Ullakkoportaat

 • Ullakkoportaat

  MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle. Koko suunnittelu- ja valmistusprosessi nojaa näihin perusperiaatteisiin.

  Valmistuksessa käytetään vahvoja ja kestäviä materiaaleja, joista rakennetaan lujia ja turvallisia luukkuja ja portaita. Valmistajalla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus puuportaiden ja seinäluukkujen valmistamisesta sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Valmistajan tavoitteena on luoda yksilöllisiä ja ainutlaatuisa ratkaisuja, kuitenkaan koskaan tinkimättä turvallisuudesta, käytännöllisyydestä tai esteettisyydestä. MidMade on jo pitkään ollut alan johtava valmistaja ja tuotteita myydään ympäri maailman.

  MidMade -ullakkoportaiden ja seinäluukkujen valikoimasta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Valikoimaan sisältyy vaihtoehtoja 3-osaisista puuportaista, saksitikkaista ja paloluo-kitelluista kattoluukuista tyylikkään yksinkertaisiin valkoisiin polystyreeniseinäluukkuihin.

  Tuotevalikoima sisältää 12 vakiokokoista ullakkoporrasta, neljä seinäluukkua sekä paljon lisävarusteita ja –tarvikkeita, joiden avulla perustuotteisiin voidaan lisätä hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäosilla ja –varusteilla voidaan esimerkiksi alentaa luukun U-arvoa matala-energiataloihin sopivaksi, parantaa turvallisuutta sekä löytää toimivia ratkaisuja tavallista ahtaampiin ja korkeampiin tiloihin. Tuotteita on saatavilla myös mittatilauksena.

  Tuotteiden pääasiallisina materiaaleina toimivat tiheäsyinen kuusi, alumiini ja polystyreeni. Seinäluukut voidaan kääntää oikea- tai vasenkätisiksi. Luukkujen eristys täyttää pohjoismaiset ja eurooppalaiset standardit niin palosuojauksen, tiiviyden kuin energiatehokkuudenkin osalta. Tuotteiden eristämisessä käytetään kestäviä solumuovi- ja vuorivillakerroksia, minkä ansiosta ne soveltuvat käytettäviksi myös vaativissa kohteissa.

  Ullakkoportaat (2,36 megatavua)
  Ullakkoportaat