LUX PROFFS ullakkoportaat EI60

LUX PROFFS –ullakkoporras on EI60-paloluokiteltu teräksinen ullakkoporras alumiiniportailla.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat porraskäytävät, ilmastointikonehuoneet, liike- ja teollisuusrakennukset, poistumistiet sekä tarkastuskulkutiet ullakoille.

Luukku ja huullettu karmikehys terästä, jotka on ruostesuojamaalattu. Luukun eristeenä on 60 mm mineraalivilla. Luukussa on uppotyöntölukko. Siihen voidaan asentaa myös esim. Abloy-lukkosylinteri.

Asennetaan pulteilla karmin läpi betoni-, teräs- tai puupalkistoon. Karmikehyksessä on valmiit reiät pultteja varten. Voidaan valaa myös suoraan betoniholviin. Karmikehyksen huullos peittää asennusaukon reunat.

Luukku avataan ja suljetaan 800 mm pitkällä nelikulma-avaimella. Luukkua avattaessa kaksi painesylinterijousta tai kierrejousta keventävät luukkua merkittävästi. Vastaavasti luukkua suljettaessa jouset vetävät sitä ylöspäin. 

Porrasosa valmistetaan anodisoidusta alumiinista, kaksi eri vaihtoehtoa:
- kolmiosainen luukun päälle taittuva porras, askelman syvyys 73 mm
- kokoontyönnettävä saksitikas (LUX PROFFS SAX), joka myös mahtuu luukun päälle, suositellaan ahtaisiin tiloihin ja korkeille huonekorkeuksille 3400 mm asti, askelman syvyys 95 mm

Lisätarvikkeet: suojakaide ullakolle käsijohteella, erillinen käsijohde luukun päälle (736 x 1436 mm luukulle, ei SAX-versiona). Jatko-osa tikkaalla huonekorkeudelle 3400 mm asti.

 

RT-kortti (890,76 kilotavua) Ullakkoportaat (2,36 megatavua)