LUX-ullakkoportaat

LUX-ullakkoporras on viimeistelty, turvallinen ja tukeva 3-osainen ullakkoporras. Se on höyhenenkevyt avata ja sulkea sekä helppo käyttää.

Kokonaan valkoiseksi pintakäsitelty luukku ja karmikehys. Huullos peittää asennusaukon reunan - ainoa ullakkoporras jota ei tarvitse listoittaa. Sulautuu vaaleaan kattoon, sillä saranat jäävät piiloon. Patentoidut asennushelat sekä esiporatut asennusreiät karmissa helpottavat ja nopeuttavat asennusta.

Luukku avataan ja suljetaan 800 mm pitkällä nelikulma-avaimella. Paine-sylinterijousituksen avulla yhtä helppoa kuin oven avaaminen.

Luukun ns. jääkaappiovi-rakenne takaa tehokkaan eristyksen ja tiiviyden. Ei kylmäsiltoja, 50 mm polystyreeni-eristelevy ja Q-LON-profiilikumitiiviste sekä pitkäsalpalukitus. Puiset tai alumiiniset portaat. Uritettujen puuaskelmien syvyys on 68 mm ja alumiiniaskelmien 73mm. Portaat eivät vaadi ylimääräistä tilaa ullakolta.

Puuuportaat toimitetaan huonekorkeudelle 2650 mm. Jatko-osalla päästään jopa huonekorkeuteen 3200 mm. Alumiiniportaat toimitetaan huonekorkeudelle 2620 mm tai 3280mm. Matalammissa huonekorkeuksissa portaat lyhennetään alaosastaan sopivan mittaiseksi.

RT-kortti (890,76 kilotavua) Ullakkoportaat (2,36 megatavua)