Tulenkestävät eristeet

 • Unifrax tulenkestävät eristeet

  Valikoimassamme ovat Unifraxin tulenkestävät eristeet, kuten Insulfrax, Isofrax ja FyreWrap.

  Tulenkestävät eristeet on saatavilla monissa eri muodoissa: mattoina, papereina ja levyinä. Lisäksi toimitamme myös pinnoitemateriaalit.

  Tulenkestävät eristeet
 • Insulfrax LTX villa

  Unifraxin valmistama Insulfrax LTX -villa on valmistettu bioliukenevasta kuidusta EU-direktiivien mukaisesti. Villan maksimikäyttölämpötila on +1200oC ja se on ympäristöystävällisempi vaihtoehto keraamiselle villalle. Kuiturakenteessa ei ole epäpuhtauksia ja kuitumäärä kuutioyksikköä kohden on suurempi kuin perinteisessä villassa.

  Insulfrax LTX -villalla on erinomainen mekaaninen kestävyys ja matala lämmönjohtokyky. Tuote on miellyttävä ja pehmeä käsitellä. Katso tarkemmat tekniset ominaisuudet alla olevasta tiedostosta.

  Rullaleveys 610 mm.

  Insulfrax LTX (1,35 megatavua)
  Tulenkestävät eristeet Tulenkestävät eristeet
 • Isofrax villa

  Unifraxin valmistama Isofrax -villa on valmistettu bioliukenevasta kuidusta EU-direktiivien mukaisesti. Isofraxin maksimikäyttölämpötila on +1260oC ja sillä on matala lämmönjohtokyky. Isofrax -villalla on erinomainen mekaaninen kestävyys. Materiaali on joustava, kevyt ja helppo käsitellä.

  Saatavana rullana, levynä ja pursotettavana massana. Katso tarkemmat tekniset ominaisuudet alla olevasta tiedostosta.

  Isofrax Blanket (757,12 kilotavua)
  Tulenkestävät eristeet Tulenkestävät eristeet
 • FyreWrap kaapelieriste

  Unifraxin FyreWrap kaapelieriste on ohut ja joustava eriste, joka on tarkoitettu kaapelihyllyjen ja kaapelikanavien paloeristeeksi. FyreWrap täyttää öljynjalostamoille ja petrokemian teollisuudelle asetetut paloturvallisuusvaatimukset.

  Unifraxin FyreWrap -eristeellä on useita testihyväksyntöjä:
  - Exxon Mobil GP14-03-01
  - API 2218

  Lisätietoja alla olevasta esitteestä.

  FyreWrap Cable (128,78 kilotavua)
  Tulenkestävät eristeet
 • Tulenkestävät pinnoitemateriaalit

  Nestemäinen Fixwool Rigidizer 110 Blue nestemäinen pinnoite
  Koot: 5 l ja 20 l

  Fixwool Rigidizer suojaa kuitua kun siihen kohdistuu kuumia kaasu- ja ilmavirtauksia. Pinnoite on nestemäinen ja se levitettään ruiskuttamalla tai harjaamalla. Sopii tulenkestäviin villoihin ja levyihin. Estää kuitupinnan kulumista ja vahvistaa kuiturakenteen lujuutta.

  Kiinteämpi Fixwool Coating 125 Blue eristysmassa
  Koot: 5 l ja 20 l

  Eristysmassa muodostaa sementtimäisen kovettuvan kerroksen tulenkestävän tuotteen pinnalle. Soveltuu tulenkestäviin villoihin, levyihin ja moduuleihin. Käyttöikä 6 kk.

  Tulenkestävät eristeet