Tikkaat - portaat - työtelineet

 • RollAStep tikastasot C-sarja

  RollAStep C-Sarjan liikuteltavat tikastasot koostuvat kiinteästä tikkaasta ja kiinteästä tasosta ja ne ovat yhden henkilön liikuteltavissa.

  Teräsalusta on poikkeuksellisen tukeva ja vastaavasti yläosa on kevyttä alumiinia.

  Lisävarusteena tilattava turvakori ja YellowGate-turvaportti antavat turvaa tason ulkopuolella työskenneltäessä. C-Sarjan tikastasot on saatavilla 7-11 askelmalla.

  Tikkaat - portaat - työtelineet Tikkaat - portaat - työtelineet
 • RollAStep tikastasot G-sarja

  RollAStep G-Sarjan liikuteltavat ja korkeussäädettävät tikastasot ovat tukevia ja turvallisia. Alumiininen yläosa, galvanoitu teräsalusta ja ruostumaton laitteisto on tarkoitettu kestämään sekä sisä- että ulkokäytössä.

  Lukittava korkeussäätö toimii kaasujousilla. G-Sarjan korkeussäädettävät tikastasot on saatavilla 7-10 askelmalla.

  Tikkaat - portaat - työtelineet
 • Rollastep kulkutasot MP-sarja

  RollAStep MP-Sarjan liikuteltavat kulkutasot ovat yhtä tukevia kuin kiinteätkin tasot. MP-Sarjan kulkutasoja on helppo liikuttaa yhden henkilön voimin ja 360 astetta kääntyvät, lukittavat pyörät helpottavat liikuttelua ja asemointia.

  MP-Sarjan liikuteltavat kulkutasot on saatavilla 2-7 askelmalla ja tason kokonaispituus ja -leveys on joustavasti muutettavissa. Lisävarusteena tilattavat turvakaiteet on helppo asentaa ja tarvittaessa myös poistaa ilman työkaluja.

  Tikkaat - portaat - työtelineet Tikkaat - portaat - työtelineet
 • RollAStep työteline TR-sarja

  TR-Sarjan liikuteltava työteline on suunniteltu toimimaan ahtaissa tiloissa. Kevytrakenteinen runko ja ainutlaatuiset sivusuunnassa liikkuvat pyörät helpottavat työtelineen liikuttelua ja asemoimista ahtaissa paikoissa.

  TR-sarjan liikuteltava työteline on saatavilla 1-5 askelmalla.

  www.rollastep.com

  Tikkaat - portaat - työtelineet