Univer tekee pneumatiikan ostamisen helpoksi

Yksi toimintamme ohjenuorista on tehdä asiakkaidemme arki mahdollisimman helpoksi. Siksi pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin.

Eräs tärkeä asiakasryhmämme on loppukäyttäjäsektorien kunnossapitopäälliköt. Toinen merkittävät kohderyhmämme on pneumatiikkaostoista vastaavat henkilöt kone- ja laiterakentajapuolella.

Heidän työssään on ensisijaisen olennaista tehdä kustannustehokkaita ja resursseja säästäviä ratkaisuja. Päätöksiä tehdessään pneumatiikkahankinnoista vastaavien tulee huomioida sekä omalle että yrityksen toiminnalle asetetut sisäiset mittarit ja tavoitteet.

Viime kädessä pneumatiikkaratkaisuiden ostajat arvostavat valintojen huolettomuutta ja tehokkuutta. Pneumatiikan ostajille on kriittistä pystyä luottamaan sekä tuotteiden laatuun että asiakaspalvelun ja toimitusten sujuvuuteen. Juuri näistä syistä moni pneumatiikkaostoista vastaava on päätynyt tilaamaan Univerin pneumatiikkatuotteet meidän kauttamme.

Meille asiakkaiden tyytyväisyys ja saumaton asiakaskokemus ovat asioita, joita haluamme jatkuvasti vaalia ja kehittää eteenpäin. Tavoitteemme on tarjota niin korkealaatuista ja luotettavaa palvelua, että asiakkaillamme on arjessaan yksi huoli vähemmän.

Lisää tietoa Univerin tuotteista löydät täältä.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää Univerin pneumatiikkatuotteista?

Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme:

Tuotepäällikkö

Jani Nieminen

  • Pneumatiikka
  • puh. 0400 850 983

Juha Palmgren

  • Mekaniikka
  • puh. 040 156 2999

Osastopäällikkö

Timo Vakkila

  • Osastopäällikkö
  • puh. 0400 429 573